Cookie

Cookie

Cookie

Ras Chihuahua
Leeftijd 6 jaar 8 maand
Kleur wit-bruin
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren ja
We zoeken een baasje !
INFO

Cookie is een chihuahua teefje van 6 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan samen met Tiara vanwege ziekte van het baasje. Cookie is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven met toegang tot de tuin. Cookie leefde samen met Tiara en dit ging goed, Cookie was wel de baas van de twee. Andere huisdieren kent ze niet. Ze leefde niet samen met kinderen. Cookie is een heel rustig en lief hondje. Ze is een grote knuffel en blaft bijna nooit. Ze is niet wagenziek. Cookie is zindelijk in huis als ze op tijd buiten kan. Ze probeerde niet te ontsnappen uit huis of tuin en bijt ook niets meer stuk. Ze waren gewoon van 8u alleen thuis te blijven en dit ging goed maar nu was het baasje op pensioen en waren ze eigenlijk nooit alleen thuis. Cookie kent nog geen basiscommando’s.

Cookie gaat nu op zoek naar een nieuw liefhebbend baasje. Ze is geen kinderen gewoon maar ze kan eventueel geplaatst worden bij kinderen die zeer rustig en goed met een hondje kunnen omgaan. Ze kan getest worden met een ander klein en rustig hondje. Wie kan Cookie een gouden mandje geven?

Cookie haar tandjes werden opgekuist bij de dierenarts.