Roxy

Roxy

Roxy

Ras chihuahua
Leeftijd 6 jaar
Kleur wit-bruin
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk vanaf 12 jaar
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Roxy is een chihuahua teefje van 6 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht via een inbeslagname waardoor we niet veel informatie over haar hebben. Roxytje is gewoon van altijd binnen te leven. Ze leefde samen met Brutus en dit ging goed. Hier kennen we Roxytje als een heel lief en aanhankelijk chihuahuatje. Ze is een echte knuffelaar, zit graag op de schoot en is graag bij haar mensen.

Roxy gaat nu op zoek naar een nieuwe thuis. Ze kan getest worden met een eigen hond. Ze is niet gewoon van met kindjes samen te leven maar volgens ons kan ze zeker geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar die rustig met haar kunnen omgaan. Wie kan Roxytje een goede thuis geven?