Brutus

Brutus

Brutus

Ras Border collie x Jack russel
Leeftijd 14 jaar
Kleur zwart-wit
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk nee
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Brutus is een kruising jack russel x border collie van 14 jaar oud (jack russel formaat). Hij kwam bij ons terecht via een inbeslagname waardoor we jammer genoeg niet veel informatie hebben over hem. Hij leefde samen met Roxy en dit ging goed. Hij is gewoon van altijd binnen te leven. Hier kennen we Brutus als een echt opaatje. Het is een rustig hondje die vooral van de rust geniet. Hij kan ook zeker nog genieten van een goede wandeling en doet dit nog heel erg vlot!

Nu gaat Brutus op zoek naar een goede ziel die hem nog een goede thuis wilt geven op zijn oude dag. Hij kan getest worden met een rustige eigen hond. Brutus wordt niet meer bij jonge kinderen geplaatst, kinderen vanaf +- 10 a 12 jaar moeten lukken! Brutus wordt enkel geplaatst waar er een tuintje aanwezig is zodat hij daar zijn pootjes eens kan strekken. Wie wilt opa Brutus nog een goede thuis geven?