Abu

Abu

Abu

Ras Beauceron x Zwitserse herder
Leeftijd 4/10/23
Kleur black and tan
Geslacht reu
Gecastreerd verplicht
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren ja
Dit dier heeft al een baasje gevonden !
INFO

Aanvragen uitsluitend via mail! Telefonische aanvragen zullen niet beantwoord worden, spontaan langskomen is niet mogelijk. Een voorkeur geven gebeurt ter plekke en niet op basis van de foto’s. 

Onze 9 pups zijn een kruising Beauceron x Zwitserse herder geboren op 4/10/2023. Ze kwamen bij ons terecht samen met de mama via een inbeslagname. Nu zijn de pups oud genoeg om het warme nestje te verlaten en gaan dus op zoek naar hun toekomstige baasjes. Deze bengeltjes moeten nog ALLES leren zoals zindelijkheid, niets kapot bijten, alleen thuis blijven, basisbevelen en dergelijke. Hier kruipt veel tijd in en we vragen dan ook om hier eerst goed over na te denken en te overwegen of u dit ziet zitten alvorens zich kandidaat te stellen.

We vragen aan de adoptanten om zich eerst uitgebreid in te lezen in beide rassen alvorens zich kandidaat te stellen! Dit zullen zeer actieve honden worden die voldoende beweging en uitdaging gaan nodig hebben! We plaatsen ze dan ook bij voorkeur bij mensen die ervaring hebben met deze rassen.

Ze kunnen geplaatst worden bij een andere stabiele hond.
Ze kunnen ook geplaatst worden bij kinderen die goed weten hoe ze met een hond moeten omgaan.

Ze worden ook enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel mogen uitmaken van het gezin en waar ze binnen mogen leven. Ze worden niet geplaatst om buiten te leven. Elke pup moet VERPLICHT gecastreerd/gesteriliseerd worden eens hij/zij hier oud genoeg voor is.