Yara

Yara

Yara

Ras Husky
Leeftijd 5 jaar
Kleur zwart-wit
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst zwerfdier
Kindvriendelijk onbekend
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Yara is een husky teefje van 5 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht via de politie. Ze werd jammer genoeg al zeer vaak doorgegeven. Hierdoor hebben we geen achtergrondinformatie over haar. Yara was uitgemergeld toen ze bij ons terecht kwam, ze is op weg naar een goed gewicht maar mag nog wat bijkomen. Hier kennen we Yara als een super lieve en enthousiaste meid. Ze is een echte knuffelaar en heel zachtaardig! Yara gaat graag op wandeling en is zindelijk.

We zoeken voor Yara nu mensen die haar een vaste thuis kunnen geven. Wegens gebrek aan achtergrond wordt ze niet bij jonge kinderen geplaatst, kinderen vanaf 14 jaar moeten zeker lukken. Ze kan getest worden met een andere hond. Wie kan ons knap meisje een goede thuis geven?