Tiara

Tiara

Tiara

Ras Pomeriaan
Leeftijd 7 jaar
Kleur bruin-wit
Geslacht teef
Gesteriliseerd Nee: verplicht te gebeuren
Afkomst afstand
Kindvriendelijk onbekend
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Tiara is een zeer klein pomeriaantje van 7 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan doordat haar baasje ziek was. Tiara is gewoon van zowel overdag als ’s nachts binnen te leven met toegang tot de tuin. Ze leefde samen met Cookie en dit ging goed. Tiara was onderdanig naar Cookie toe. Andere huisdieren kent ze niet. Ze leefde ook niet samen met kinderen. Tiara is een heel lief , waaks hondje dat graag komt knuffelen en graag op de schoot zit. Tiara kent geen basiscommando’s. Ze is wagenziek als ze te lang in de auto zit. Tiara is enkel zindelijk in huis als ze vrije toegang heeft tot de tuin dus hier zal mogelijks nog aan gewerkt moeten worden. Ze waren gewend van 8u alleen thuis te blijven en dit ging zonder problemen maar nu was het baasje op pensioen.┬áZe probeert niet te ontsnappen uit de tuin en ze bijt ook niets meer stuk.

Nu gaat Tiara op zoek naar een nieuwe thuis. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar die rustig met een hondje kunnen omgaan. Ze kan getest worden met een eigen, rustige hond. Wie kan Tiara een gouden mandje geven?