Kaya

Kaya

Kaya

Ras Canis Vulgaris
Leeftijd 2 jaar 6 maand
Kleur Beige
Geslacht Teef
Gesteriliseerd VERPLICHT TE GEBEUREN
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Kaya is een kruising husky teefje van 2 jaar oud. Opgepast: Kaya is een hondje van maar 11kg en is dus zeker niet groot! Ze kwam bij ons terecht via een inbeslagname en was jammer genoeg helemaal uitgemergeld. Hierdoor hebben wij helaas geen achtergrondinformatie over haar. Intussen is ze op gewicht en klaar om haar koffers te pakken. Hier kennen we Kaya als een enorm energiek hondje dat je elke dag vol enthousiasme staat op te wachten. Tijdens het wandelen fleurt ze helemaal op en dit is duidelijk een van haar favoriete bezigheden. Ze kent nog geen basiscommando’s dus hier zal nog aan gewerkt moeten worden. Ze geniet er van als ze aandacht krijgt en is een grote knuffelaar.

Kaya mag nu eindelijk op zoek gaan naar de nieuwe baasjes die ze verdient! Vanwege gebrek aan achtergrondinformatie wordt Kaya niet geplaatst bij jonge kinderen. Kinderen vanaf ongeveer 14 jaar, die weten hoe ze correct met een hond moeten omgaan, moeten lukken. Ze kan getest worden met een eigen hond hier in het asiel. Kaya is een energiebommetje en gaat dus op zoek naar baasjes die haar voldoende beweging kunnen geven. Ze wordt enkel geplaatst om binnen te leven. Kaya kan getest worden met een eigen hond. Wie kan Kaya de warme liefdevolle thuis geven die ze verdient?