Jef

Jef

Jef

Ras Franse bulldog
Leeftijd 1 jaar 6 maand
Kleur zwart-bruin
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst zwerfdier
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Jef is een Franse Bulldog van ongeveer 1 jaar en half oud. Hij kwam bij ons terecht als zwerfdier waardoor we jammer genoeg geen achtergrondinformatie hebben over hem. Hier kennen we Jef als een overenthousiaste en energieke Franse bulldog. Jef moet duidelijk nog alles leren. Hij is een echte stuiterbal en weet met zichzelf geen blijf. Hij is een zeer energieke Franse Bulldog en is zeker geen hond voor beginners. Hij heeft nood aan een duidelijke, strenge en consequente opvoeding! We gaan dan ook op zoek naar mensen die dit begrijpen.

Update: Jef was reeds op voorlopige adoptie vertrokken maar daar bleek dat Jef durft grommen en happen bij correcties of handelingen die hij niet gewoon is of niet wilt. Daarom zoeken we nu adoptanten die ervaring hebben met dit soort gedrag en hier niet door afgeschrikt worden.

Er kwam niemand opdagen om Jef op te halen dus gaat deze jongen op zoek naar een nieuwe thuis. Vanwege gebrek aan achtergrondinformatie wordt Jef niet bij jonge kinderen geplaatst, vanaf 14 jaar moet lukken. Jef kan niet overweg met andere honden en wordt dus alleen geplaatst. We zoeken iemand die met Jef aan de slag wilt gaan en hem een goede opvoeding wilt bijbrengen. Hij wordt niet geplaatst als eerste hond. Jef heeft nood aan een nieuw baasje met heel veel ervaring, die omkan met zijn hapgedrag en hem een consequente opvoeding kan bij brengen. Wie kan Jef een warm mandje geven?