Nolan

Nolan

Nolan

Ras Cv Mechelaar x Border Collie
Leeftijd 2 jaar 10 maand
Kleur Beige-zwart
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Nolan is een zeer knappe kruising border collie x Mechelse herder reu van bijna 3 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht via een inbeslagname vanwege fysieke mishandeling. Hierdoor hebben we jammer genoeg weinig achtergrond informatie over hem. Wij kennen Nolan hier als een zeer enthousiaste, slimme jongen en een echte schat van een hond. Hij kent zijn basiscommando’s en voert deze maar al te graag uit als er eten in het spel is. Nolan lijkt ons een goede werker te zijn voor zijn baasje en leert duidelijk snel. Ondanks dat hij mishandeld werd zien wij hier nog steeds een zeer vrolijke hond.

Nolan mag nu opzoek gaan naar een thuis waar hij veel liefde krijgt. Hij wordt niet geplaatst bij jonge kinderen vanwege gebrek aan achtergrondinformatie, kinderen vanaf 16 jaar die reeds honden gewoon zijn moeten lukken. Hij wordt ook niet bij andere huisdieren geplaatst, hij kan niet goed met andere honden overweg. Nolan is een kruising van 2 zeer energieke rassen en gaat dan ook op zoek naar mensen die hem genoeg beweging en uitdaging kunnen bieden. Nolan zal niet genoeg hebben aan enkel eens in de tuin lopen. Wie kan onze knappe jongen de nieuwe thuis geven die hij verdient?

Nolan zal nog bij ons gecastreerd worden voor vertrek.