Ziggy

Ziggy

Ziggy

Ras Keeshond
Leeftijd 6 jaar 11 maand
Kleur beige
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Zwerfdier
Kindvriendelijk Vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Ziggy is een keeshond reu van 6 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht als zwerfdier. Hierdoor hebben we niet zo veel achtergrondinformatie over hem. Ziggy is wel gewoon van binnen te leven. Hier kennen we Ziggy als een zeer lief en enthousiast hondje. Ziggy is nog zeer energiek, gaat nog zeer graag zijn km’s wandelen en geniet intussen graag van aandacht. Hij is zeker geen hondje om enkel eens in de tuin te lopen!

Ziggy is nu klaar om op zoek te gaan naar een nieuwe thuis. Hij gaat op zoek naar mensen die actief met hem willen bezig zijn. Hij kan getest worden met een eigen hond. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar vanwege gebrek aan achtergrondinformatie. Wie kan Ziggy een goede nieuwe start geven?