Boris

Boris

Boris

Ras Teckel
Leeftijd 3 jaar
Kleur black and tan
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst zwerfdier
Kindvriendelijk onbekend
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Boris is een teckel reu van ongeveer 3 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht als zwerfdier samen met Alex. Hierdoor hebben we geen achtergrondinformatie over Boris. Boris werd niet opgehaald en is daarom klaar om naar een nieuwe thuis op zoek te gaan. Hier kennen we Boris als een vrolijk, actief, lief en luid kereltje. Hij geniet van alle aandacht die hij krijgt en zou liefst van al altijd bij je zijn. Hij is een zeer energieke teckel en wordt dus bij voorkeur geplaatst bij actieve mensen. Boris is zeker en vast geen bankhanger. Hier is Boris een echte blaffer, hoe dit in huis zal zijn kunnen we niet zeggen. Hij kent nog geen basiscommando’s en moet dus nog wel wat leren.

Boris gaat nu op zoek naar een thuis waar hij binnen mag leven. Hij kan getest worden met een eigen hond. Wegens gebrek aan achtergrond wordt hij niet bij kinderen geplaatst. Wie kan Boris een goede thuis geven?