Browny

Browny

Browny

Ras Canis Vulgaris
Leeftijd 1 jaar 6 maand
Kleur Bruin-wit
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
Dit dier heeft al een baasje gevonden !
INFO
Brownie is een kruising beagle teefje van 1 jaar oud en werd bij ons afgestaan wegens tijdsgebrek. Browny is gewoon van altijd binnen te leven. Ze kent de bench. Browny leefde niet samen met andere honden of dieren. Ze leefde samen met 2 kindjes en was hier heel lief mee. Browny is niet wagenziek. Ze is zindelijk in huis en kon heel makkelijk een volledige werkdag alleen thuis blijven. Ze probeert niet te ontsnappen maar sprong ooit wel al eens met gemak over de omheining. Ze durft nog in de vuilbak te gaan rommelen.

Nu gaat Browny op zoek naar een thuis waar ze veel tijd en aandacht hebben voor haar. Wij kennen haar als een zeer zachtaardig en lief hondje. In nieuwe situaties is ze wat onder de indruk en wacht ze wat af. Ze kan geplaatst worden bij kinderen. Ze kan ook getest worden met een eugen hond. Voor Browny moet de afsluiting van de tuin hoog genoeg zijn. Wie kan haar een warme thuis geven.