Alex

Alex

Alex

Ras Duitse herder
Leeftijd 2 jaar 8 maand (20.04.21)
Kleur black and tan
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst zwerfdier
Kindvriendelijk nee
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren
We zoeken een baasje !
INFO

Alex is een duitse herder reu geschat op 2 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht als zwerfdier samen met Boris. Hierdoor hebben we geen achtergrondinformatie over Alex. Alex werd niet opgehaald en mag nu dus op zoek gaan naar een nieuwe thuis. Hier kennen we Alex als een enthousiaste jongen. Hij had wat tijd nodig om te ontdooien bij ons. Alex trekt nog enorm aan de lijn dus hier zal nog aan gewerkt moeten worden maar we merken dat hij snel leert. Deze slimme Duitse herder kent ook nog niet veel basiscommando’s en zoekt dus een baasje die met hem aan de slag wil gaan.

Alex gaat op zoek naar baasjes met ervaring. Hij kan getest worden met een eigen hond. Wegens gebrek aan achtergrond wordt hij niet bij kinderen geplaatst. Wie kan Alex een goede thuis geven?