Laika

Laika

Laika

Ras Mechelse herder
Leeftijd 7 jaar
Kleur Beige-zwart
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk nee
Kan omgaan met andere honden nee
Kan omgaan met andere huisdieren nee
We zoeken een baasje !
INFO

Laika is een mechelse herder van net 7 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht via een inbeslagname waardoor we niet veel achtergrondinformatie hebben over haar. Ze werd eerder geadopteerd in een ander asiel. Laika is heel erg enthousiast naar mensen toe maar kan absoluut niet overweg met andere honden. Laika is al een iets oudere mechelaar maar ze heeft nog heel veel liefde te geef. Ze geniet ook nog erg van een goede wandeling.

Laika gaat nu op zoek naar een thuis waar ze binnen mag leven. Ze kan niet geplaatst worden bij andere honden. Wegens gebrek aan achtergrondinformatie kan ze ook niet bij kinderen geplaatst worden. We plaatsen haar liefst bij mensen die reeds ervaring hebben met het ras. Wie kan deze lieve dame nog een goede thuis geven?