Boomer

Boomer

Boomer

Ras Labrador retriever
Leeftijd 15.03.2023
Kleur blond
Geslacht reu
Gecastreerd VERPLICHT
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Boomer is een labrador reu van 8 maand oud. Hij werd afgestaan omdat hij te veel uitbrak. Boomer was dan ook gewoon van overdag buiten te leven waar hij ook een hondenhok had. ’s Nachts sliep hij binnen in de zetel. Hij leefde samen met een andere hond en dit ging goed. Andere huisdieren kent hij niet. Boomer leefde samen met kindjes en dit ging heel goed. Boomer is nog een echte labrador puppy, speels, super actief en wild. Hij bijt nog heel veel stuk als hij alleen is. Wij vermoeden dat Boomer best in een bench za verblijven bij alleen thuis zijn. Hij kan niet alleen in de tuin verblijven want zoekt dan een ontsnappingsroute. Boomer is zindelijk in huis.

We gaan voor Boomer op zoek naar mensen die met hem willen werken aan zijn puppystreken. Boomer gaat ook op zoek naar mensen die ZEER actief met hem willen bezig zijn, voldoende beweging zal ook al helpen om de verveling tegen te gaan. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij binnen bij het gezin mag leven en niet altijd in de tuin moet verblijven. Een goede, hoge en stevige Boomer-proof afsluiting van de tuin is wel een vereiste. Wie kan hem een warm mandje geven?