Bo

Bo

Bo

Ras Labrador
Leeftijd 1 jaar 7 maand
Kleur Zwart
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Bo is een labrador reu van 1 jaar en 7 maand oud. Hij werd bij ons afgestaan vanwege een verhuis naar een appartement. Bo is gewoon van overdag vrij binnen te leven. ’s Nachts en als er niemand thuis was verbleef hij in een bench. Als hij alleen vrij in huis verblijft durft hij dingen stukbijten. Bo is een enthousiaste stuiterbal die graag komt knuffelen. Hij kent reeds de commando’s zit, lig en pootje. Bo is niet wagenziek. Hij is zindelijk in huis en kon makkelijk 4u alleen thuis blijven in de bench. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin mits deze goed afgesloten is. Als het hek open stond durfde hij wel te gaan lopen.

Bo kan getest worden met een eigen hond. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf ongeveer 12 jaar aangezien hij toch redelijk lomp kan zijn.

Bo heeft ernstig overgewicht en moet dringend wat kilo’s afvallen. Bo is ondanks zijn overgewicht een heel actieve en enthousiaste lieve hond. We gaan dan ook op zoek naar mensen die zijn overgewicht serieus nemen en hem willen helpen afvallen met de juiste voeding en veel beweging. Wie kan onze Bo een actieve thuis bieden waar hij de nodige kilo’s kan verliezen?