Ciske

Ciske

Ciske

Ras Maltezer
Leeftijd 5 jaar
Kleur wit
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Onbekend
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Ciske is een maltezertje van 5 jaar oud. Hij kwam bij ons binnen als noodopvang maar werd nu definitief afgestaan aan ons. Ciske is gewoon van altijd binnen te leven. Ciske leefde niet samen met andere dieren. Hij kent nog geen basiscommando’s. Hij bijt ook niets meer stuk.

Ciske heeft nog niet veel liefde gekend in zijn leven. Hij werd mishandeld door zijn eigenaar. Ondanks wat hij heeft meegemaakt is Ciske nog steeds een super lief en aanhankelijk hondje dat graag bij je op de schoot komt zitten. Door zijn verleden zijn er ook wel wat lichte werkpuntjes. Zo heeft hij het namelijk wat moeilijk met alleen blijven en dat durft zich te uiten in blaffen. Aan het alleen blijven zal dus zeker gewerkt moeten worden! Aan zijn zindelijkheid zal ook nog gewerkt moeten worden want hij werd niet veel buiten gelaten.

Nu gaat Ciske op zoek naar een thuis waar hij overspoeld zal worden met liefde. Hij kan getest worden met een eigen hond. Hij kan geplaatst worden bij rustige kinderen vanaf 14 jaar. Een goed omheinde tuin om wat in te ravotten zal hij zeker ook appreciëren. Wie kan er ons lief Ciske een goede thuis geven?