Woeffie

Woeffie

Woefie

Ras Engelse cocker spaniel
Leeftijd 1 jaar
Kleur zwart-wit
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk jz
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

AANVRAGEN UITSLUITEND VIA MAIL, TELEFONISCHE AANVRAGEN WORDEN NIET BEANTWOORD.

Woefie is een Engelse cocker spaniel van 1 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan vanwege zijn extreme verlatingsangst. Woefie is gewoon van zowel overdag als ’s nachts binnen te leven. Woeffie is een heel lieve en aanhankelijke cocker. Hij is sociaal en enthousiast naar iedereen. Woeffie kent reeds de basiscommando’s zit, lig en poot. Hij is verzot op water, een baasje die regelmatig met hem wilt gaan zwemmen zou hij wel fijn vinden! Woefie is niet wagenziek. Hij is zindelijk in huis en probeert niet te ontsnappen uit de tuin.

Woefie zijn verlatingsangst begon na de verhuis. Hierbij huilde hij onophoudelijk wat leidde tot burenklachten. Woefie gaat nu op zoek naar ervaren mensen die het alleen zijn terug kunnen opbouwen met hem. Woefie kan geplaatst worden bij kinderen. Hij kan getest worden met een eigen hond. We plaatsen hem liefst bij actieve mensen die veel met hem willen ondernemen aangezien het een hond is met tonnen energie! Woefie wordt niet op een appartement geplaatst. Wie kan hem een actieve thuis geven?

Woefie zal nog bij ons gecastreerd worden.