Kopuc

Kopuc

Kopuc

Ras Canis Vulgaris
Leeftijd 3 jaar
Kleur wit-beige
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk vanaf 12 jaar
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Kopuc is een kruising maltezer van 3 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan vanwege tijdsgebrek. Kopuc is gewoon van zowel overdag als ’s nachts binnen te leven. Hij leefde apart van zijn familie in het onderste apartement en de baasjes leefden in het bovenste appartement. Hij leefde niet samen met andere honden of dieren. Kopuc kent nog geen basiscommando’s. Hij is niet wagenziek. Hij kon goed alleen thuis blijven maar was niet zindelijk in huis. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin en hij bijt ook niets meer stuk.

Kopuc is een hondje dat een beetje tijd nodig heeft om je te vertrouwen maar hij komt vrij snel los. Vreemde mensen die hem te snel benaderen durft hij naar happen. Hier kennen we hem als een vrolijk hondje dat graag veel aandacht heeft. Of hij met andere honden overweg kan is niet geweten maar kan getest worden. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar. Wie kan Kopuc een goede thuis geven?