Sindri

Sindri

Sindri

Ras Jack russel
Leeftijd 8 maand
Kleur Tricolor
Geslacht reu
Gecastreerd Verplicht
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Sindri is een lieve Jack russel pup van bijna 8 maand oud. Hij werd bij ons afgestaan vanwege klachten van de buren en omdat de andere honden hem onlangs hadden aangevallen. Sindri is gewoon van overdag vrij binnen te leven, ’s nachts en als er niemand thuis is verbleef hij in de bench. Hij leefde samen met 2 andere honden en een kat, met de kat ging dit niet goed. Sindri is een enorm aanhankelijke en speelse pup met een zeer hoog energielevel. Hij kent reeds de commando’s zit, hier en pootje. Hij is niet wagenziek en is zindelijk in huis.
Sindri kan zeer moeilijk alleen thuis blijven en heeft last van VERLATINGSANGST. Hierbij blaft, huilt en piept hij onophoudelijk. We gaan dus op zoek naar mensen die hier eventueel al ervaring mee hebben en dit rustig met hem willen opbouwen.
Sindri kan getest worden met een eigen hond van Sindri’s eigen grootte en energieniveau. Hij kan geplaatst worden bij kinderen die reeds weten hoe ze moeten omgaan met een hond. Wie kan Sindri de gepaste thuis geven?