Scooby

Scooby

Scooby

Ras Chihuahua
Leeftijd 5 jaar
Kleur zwart-wit
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk nee
Kan omgaan met andere honden nee
Kan omgaan met andere huisdieren ja
We zoeken een baasje !
INFO

Scooby is een chihuahua reutje van 5 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan vanwege problemen met het kindje in het gezin. Sinds de komst van het kindje reageerde hij anders en kon hij moeilijk overweg met kindje. Scooby is gewoon van overdag zowel binnen als buiten te kunnen. ’s Nachts sliep hij vrij binnen. Hij leefde samen met een kat. Voor het kindje er was, was Scooby een enorm lief, aanhankelijk en speels hondje. Ook hier bij ons is het absoluut een schatje. Bij goed weer gaat hij enorm graag wandelen. Hij kent de commando’s zit en pootje.
Bij vreemden in huis blaft hij eerst maar is daarna wel zeer sociaal. Hij is niet wagenziek. Hij kan zeer goed een werkdag alleen thuis blijven. Scooby is ook zindelijk. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin en bijt ook niets meer stuk. Hij zou durven grommen en zijn tandjes laten zien indien hij iets gevonden heeft dat niet mag en je dit wilt afnemen. Daarnaast is Scooby wel een zeer lief hondje dat zeer graag kusjes geeft en krijgt.

Scooby wordt niet meer bij kinderen geplaatst. We plaatsen hem enkel bij mensen die reeds ervaring hebben. Scooby zal opnieuw zeer consequent opgevoed moeten worden. Scooby wordt niet geplaatst bij andere honden. Wie kan onze jongen een gouden mandje geven?