Rox

Rox

Rox

Ras CV Poedel x Labrador
Leeftijd 1 jaar
Kleur zwart-wit
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO
Rox is een labradoodle van net 1 jaar oud. Hij werd bij ons binnengebracht omdat de eigenaars hem gingen laten inslapen wegens te actief en te enthousiast en hij werd dus gered door mensen die hiervan op de hoogte waren gebracht. Rox is gewoon van overdag in de keuken te leven met toegang tot de tuin. ’s Nachts en als de eigenaars weg waren verbleef hij in een bench. Volgens de eigenaar was hij veel te wild en enthousiast. Wij kennen Rox hier als een brave kerel met een grote hoeveelheid energie. Hij durft nog opspringen. In zijn enthousiasme durft hij af en toe ook nog te happen. Hij is niet wagenziek. Hij kan zeer goed alleen thuis blijven, hij was vaak +10u alleen thuis en zat hierbij altijd in de bench. Hij is volledig zindelijk in huis en hield hem ook gedurende deze lange tijd op. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin. Uit verveling durfde hij wel nog dingen stukbijten en aan de meubels te knabbelen.
Rox gaat nu dus op zoek naar een thuis waar hij wel gewenst is. Hij kan getest worden met een eigen hond. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar die weten hoe ze met een hond moeten omgaan vanwege zijn hapgedrag. Rox is een zeer actieve hond en gaat dus op zoek naar baasjes die vanaf nu actief met hem willen bezig zijn. Wie kan Rox de thuis geven die hij verdient?