Dixie

Dixie

Dixie

Ras Chihuahua
Leeftijd 8 jaar
Kleur Zwart
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Zwerfdier
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Dixie is een lief chihuahua teefje. Zij kwam bij ons terecht als zwerfdier en werd niet opgehaald. Hierdoor hebben wij geen informatie over haar verleden. Ze werd geschat op 8 jaar oud. Dixie is een heel lief en aanhankelijk meisje dat heel erg geniet van alle aandacht die ze krijgt. Ze is liefst altijd bij je in de buurt. Daarom gaan we voor Dixie opzoek naar mensen die veel thuis zijn en waar ze niet te veel alleen moet zijn want dit heeft ze meer dan verdiend. Dixie is nog een heel actieve dame en kan ook nog genieten van een wandelingetje waarna ze graag terug bij jou op schoot kruipt.

Dixie haar tandjes werden bij ons opgekuist en ze werd gesteriliseerd. Dixie kan getest worden met een rustig ander hondje. Rustige kinderen vanaf ongeveer 12 jaar zijn oke voor Dixie. Wie kan ons meisje een warme thuis geven?