Eevee

Eevee

Eevee

Ras Mechelse herder x chihuahua
Leeftijd 2 maand
Kleur bruin-wit
Geslacht teef
Gesteriliseerd verplicht
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren ja
We zoeken een baasje !
INFO

Aanvragen uitsluitend via mail! Telefonische aanvragen zullen niet beantwoord worden, spontaan langskomen is niet mogelijk.

Eevee is een kruising chihuahua x mechelaar van 8 weken oud, geboren op 23/08/2023. Ze kwam bij ons terecht samen met haar mama en 6 broertjes en zusjes via een inbeslagname. Nu zijn de pups oud genoeg om het warme nestje te verlaten en gaan dus op zoek naar hun toekomstige baasjes. Deze bengeltjes moeten nog ALLES leren zoals zindelijkheid, niets kapot bijten, alleen thuis blijven, basisbevelen en dergelijke. Hier kruipt veel tijd in en we vragen dan ook om hier eerst goed over na te denken en te overwegen of u dit ziet zitten alvorens zich kandidaat te stellen.

Deze puppy’s zullen uitgroeien tot pittige hondjes maar zullen ook opgroeien tot fantastische honden mits de correcte opvoeding. Daarom vragen we aan de adoptanten om zich eerst zeker en vast in te lezen in het ras(sen) alvorens zich kandidaat te stellen. We vragen om deze kruising zeker niet te onderschatten! Zowel de mechelaar als de chihuahua zijn 2 rassen met een stevig karakter!

Ze kunnen geplaatst worden bij een andere stabiele hond maar deze dient gesteriliseerd of gecastreerd te zijn.
Ze kunnen ook geplaatst worden bij kinderen die goed weten hoe ze met een hond moeten omgaan.

Dit zullen ook zeer actieve honden worden die voldoende beweging gaan nodig hebben!

Ze worden ook enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel mogen uitmaken van het gezin en waar ze binnen mogen leven. Ze worden niet geplaatst om buiten te leven. Elke pup moet ook VERPLICHT gecastreerd/gesteriliseerd worden eens hij/zij hier oud genoeg voor is.