Lela

Lela

Lela

Ras Keeshond
Leeftijd 1 jaar
Kleur Vos
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Lela is een keeshondje van net 1 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan vanwege te veel blaffen. Ze is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven. Lela is een zeer lief en speels hondje dat zeer veel aandacht vraagt. Ze kent momenteel nog geen basiscommando’s. Ze is niet wagenziek. Ze durft nog dingen stuk bijten en is normaal gezien zindelijk in huis als ze op tijd buiten gelaten wordt. Ze leefde samen met een andere hond en dit ging goed. Ze leefde ook samen met een kat en hier wou ze mee spelen. Als de voordeur open staat probeert ze te ontsnappen.

Lela heeft last van verlatingsangst. Hierdoor blaft ze altijd als ze alleen is. Ze durft bij heel lang alleen zijn ook in huis plassen en stukbijten. Daarom gaan we op zoek naar mensen die hier aan willen en kunnen werken met haar en weten waar ze aan beginnen.

Lela kan getest worden met een eigen hond. Ze kan ook overweg met kinderen.