Scout

Scout

Scout

Ras Mechelse herder
Leeftijd 9 maand
Kleur Bruin
Geslacht Teef
Gesteriliseerd
Afkomst Zwerfdier
Kindvriendelijk Vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden Te testen
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Scout is een flinke mechelaar van net 9 maand oud. Ze kwam bij ons binnen als zwerfdier, was gechipt, maar de eigenaar had haar doorgegeven en deze mensen wouden haar na een week al niet meer terug. Hierdoor hebben we niet veel achtergrond informatie over dit meisje. Nu is ze vrij voor adoptie.

Scout is een mechelaar die nog veel moet leren maar zeer leergierig is. Ze is een kleinere mechelaar van formaat maar moet nog wel een beetje groeien. Ze is een echte knuffelbeer en zeer zachtaardig. Scout kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar oud. Ze reageert niet op elke hond even goed maar dit kan zeker getest worden. Scout gaat op zoek naar actieve mensen die haar veel willen bijleren. Ze wordt enkel geplaatst bij een gezin waar ze binnen mag leven en deel uitmaken van het gezin. Een tuin met goede afsluiting is nodig voor Scout. Scout zou zindelijk zijn in huis.
Wie kan haar een warme thuis geven?