Maxx

Maxx

Maxx

Ras Berner Sennen
Leeftijd 1 jaar 8 maand
Kleur Tricolor
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

AANVRAGEN ENKEL VIA MAIL, GELIEVE GEEN TELEFONISCH CONTACT OP TE NEMEN.
We verwachten heel veel aanvragen dus gelieve wat geduld te hebben.

Maxx is een berner van bijna 2 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan vanwege klachten van de huisbaas door te veel honden. Maxx is gewoon van zo goed als altijd buiten te leven. Hij leefde samen met 7 andere honden. Hij kent ook katten. Maxx is een sociale berner die wel eerst even nodig heeft om je te vertrouwen maar ontdooit vrij snel. Eens hij merkt dat het oke is, is hij heel enthousiast. Op wandeling kan hij schrikken van onverwachte bewegingen, fietsers of paarden en zal dan wel proberen gaan lopen. Maxx kan dus zeker en vast NIET los lopen. Hij kent reeds de commando’s zit en poot. Maxx speelt heel erg graag en heeft daarbij perongeluk in het been van een van de kinderen gehapt. Daarom wordt hij dus niet bij kinderen jonger dan 12 jaar geplaatst. Hij kan wel overweg met kinderen die reeds weten hoe ze goed en rustig met een hond moeten omgaan. Maxx is niet wagenziek maar zit wel niet graag in de auto. Hij kan makkelijk een werkdag alleen thuis blijven maar was dan wel altijd samen met de andere honden. Hij is zindelijk in huis. Hij bijt nog graag hout, knuffels en kousen kapot. Maxx heeft nood aan een stevige en hoge afsluiting want hij probeert wel te ontsnappen door over de omheining te springen.

Maxx gaat nu op zoek naar een warm gezin waar hij wel altijd binnen mag leven bij zijn gezin. Hij kan eventueel getest worden met een andere stabiele hond. Maxx wordt enkel geplaatst bij kinderen ouder dan 12 jaar die reeds goed weten hoe ze met een hond moeten omgaan. Maxx is heel actief en gaat dus ook op zoek naar actieve mensen. Hij is zeker geen bankhanger. Een grote tuin met goede, hoge omheining is een must. Wie kan onze Maxx een goede thuis geven?