Ras

Ras

Ras

Ras Shiba Inu
Leeftijd 11 maand
Kleur Vos-wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Ras is een shiba reu van 11 maand oud. Hij werd bij ons afgestaan vanwege tijdsgebrek door een verandering van werk. Ras is gewoon van zowel overdag als ’s nachts buiten te leven. Hij mocht nooit binnen komen. Hij leefde niet samen met andere honden of dieren. Ras werd omschreven als een rustige en speelse hond die graag loopt. Hij kent nog geen commando’s. Ras is niet wagenziek. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin en bijt ook niets meer stuk.

Of Ras zindelijk is, is niet geweten aangezien hij nooit binnen mocht maar hier bij ons is hij niet zindelijk dus hier zal nog aan gewerkt moeten worden.

Nu gaat Ras op zoek naar een warme thuis waar hij wel altijd binnen mag leven met toegang tot een tuin. Zijn vorige baasjes hebben niets gedaan met hem en hij moet dus nog alles leren. Naar vreemde zaken is hij wat terughoudend maar hij leert wel snel. Eens hij je kent is hij ook heel enthousiast. Hij kan getest worden met een andere hond. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar. Wie kan onze jongen eindelijk een warme thuis geven?