Damon

Damon

Damon

Ras Beagle
Leeftijd 4 jaar 9 maand
Kleur Tricolor
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Damon is een beagle reu van bijna 5 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan omdat het baasje er wegens medische redenen niet meer voor kon zorgen. Damon is gewoon van overdag zowel vrij binnen als buiten te kunnen. ’s Nachts sliep hij binnen. Damon is een grote knuffelbeer en kan echt genieten van veel aandacht. Hij is wat angstig voor mannen maar eens hij je kent is dit snel over. Hij kent reeds de commando’s zit, lig en high-five. Bij de dierenarts is hij niet zo op zijn gemak en durft hij wat te grommen. Damon is niet wagenziek. Hij is zindelijk in huis en bijt ook niets meer stuk. Hij heeft wat last van verlatingsangst. Alleen thuis blijven is in het begin wat moeilijk maar eens hij het wat gewend is gaat dit beter. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin, de omheining bij zijn vorige thuis was 1m60 hoog. Damon springt in huis wel naar de deurklinken en probeert zo de deur open te krijgen. Damon leefde samen met een andere hond. Hij leefde ook samen met kinderen.

Nu gaat Damon op zoek naar een nieuw warm mandje. Hij wordt enkel geplaatst om binnen te leven. Hij gaat op zoek naar actieve mensen die veel met hem willen gaan wandelen want hier kan hij echt van genieten. Damon is een zeer!! energieke hond die veel beweging nodig heeft. Een grote tuin met goede omheining is een vereiste. Hij kan getest worden met een andere hond van zijn eigen grootte maar zeker niet groter dan hem. Bij grotere honden is hij onzeker en durft hij er naar uitvallen. Ook op wandeling durft hij uitvallen naar grote honden. Damon kan ook geplaatst worden bij kinderen. Wie kan hem een warme thuis geven?