Gucci

Gucci

Gucci

Ras Berner sennen x Groenendaeler
Leeftijd 8 maand
Kleur Bruin - wit
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Gucci is een kruising groenendaeler x Berner sennen teef van 8 maand oud. Ze werd bij ons afgestaan vanwege klachten van de huisbaas door te veel honden. Gucci werd afgestaan samen met haar broer, zus en papa. Gucci is de hevigste van de 3 pups. Ze is gewoon van zo goed als altijd buiten te leven. Ze leefde samen met 7 honden. Ze kent ook katten. Gucci is een hele sociale, speelse en lieve hond. Ze is heel erg enthousiast en springt daarbij nog heel veel op. Ze is niet wagenziek. Ze kan alleen thuisblijven maar was dan wel altijd samen met de andere honden. Gucci is nog niet zindelijk in huis dus hier zal nog aan gewerkt moeten worden. Ze durft ook nog dingen stuk bijten. Een hoge en stevige omheining is een vereiste voor Gucci want ze probeert wel te ontsnappen uit de tuin. Ook als ze een gat ziet zal ze haar er door wringen.

Gucci is nog een echte pup die nog veel moet leren maar ze is wel erg leergierig. Ze gaat nu op zoek naar een gezin waar ze binnen mag leven. Een tuin met goede afsluiting is ook een vereiste. Gucci is een heel actieve hond en gaat dus ook op zoek naar actieve mensen die met haar de wereld willen verkennen. Ze kan geplaatst worden bij kinderen. Ze kan ook getest worden met een andere hond. Wie kan ons meisje de thuis geven die ze verdient?