Baco

Baco

Baco

Ras Berner sennen x Groenendaeler
Leeftijd 8 maand
Kleur Zwart - wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO
Baco is een kruising groenendaeler x Berner sennen reu van 8 maand oud. Hij werd bij ons afgestaan vanwege klachten van de huisbaas door te veel honden. Baco werd afgestaan samen met zijn 2 zussen en papa. Hij is gewoon van zo goed als altijd buiten te leven. Hij leefde samen met 7 honden. Hij kent ook katten. Baco is een hele sociale en lieve hond. Hij kijkt graag even de kat uit de boom maar is heel snel overtuigd en dan is hij erg enthousiast. Baco kent reeds een aantal basiscommando’s. Hij is niet wagenziek. Hij kan een 2-tal uur alleen thuisblijven maar was dan wel altijd samen met de andere honden. Baco is nog niet volledig zindelijk in huis dus hier zal nog aan gewerkt moeten worden. Hij durft ook nog dingen stuk bijten. Een hoge en stevige omheining is een vereiste voor Baco want hij probeert wel te ontsnappen uit de tuin.

Baco is nog een echte pup die nog veel moet leren maar hij is wel erg leergierig. Hij gaat nu op zoek naar een gezin waar hij binnen mag leven. Een tuin met goede afsluiting is ook een vereiste. Baco is een heel actieve hond en gaat dus ook op zoek naar actieve mensen die met hem de wereld willen verkennen. Hij kan geplaatst worden bij kinderen. Hij kan ook getest worden met een andere hond. Wie kan onze Baco de thuis geven die hij verdient?