Trixie

Trixie

Trixie

Ras Siberische husky
Leeftijd 2 jaar
Kleur Zwart-wit
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Trixie is een super lieve husky, ze is heel sociaal en gaat bij iedereen knuffelen. Ze kwam bij ons binnen via een inbeslagname. Ze beviel hier van haar 6 pups en heeft deze goed groot gebracht. Al haar pups hebben het nestje verlaten en nu is zij zelf klaar om op zoek te gaan naar haar eigen thuis.

Trixie kan getest worden met een eigen hond. Ze kan geplaatst worden bij kinderen. Trixie kan ook overweg met katten. Ze is zindelijk en kan vervoerd worden in de auto. Ze heeft wel een tuin met een stevige en ! hoge ! omheining nodig omdat ze een echte ontsnappingskoningin is. Ze heeft ook verlatingsangst en is niet graag alleen. Hieraan zal nog moeten gewerkt worden. Ze wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze binnen bij haar gezin mag leven. Trixie is opzoek naar een actief gezin want ze gaat zeer graag gaan wandelen.

Wie kan onze lieve schat een warme thuis geven?