Bollie

Bollie

Bollie

Ras Jack Russel
Leeftijd 8 jaar
Kleur bruin-wit
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Bollie is een jack russel teefje van 8 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan doordat haar baasje naar het rusthuis ging en ze kwam niet overeen met de andere dieren uit het gezin van de dochter. Bollie is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven. Ze leefde niet samen met andere honden. Ze komt niet overeen met andere honden dus wordt alleen geplaatst. Ook katten zijn niet haar beste vriend. Bollie is ondanks haar leeftijd een heel actieve en speelse hond. Ze is heel aanhankelijk en volgt haar baasje graag overal. Ze is niet wagenziek en bijt ook niets meer stuk. Ze is zindelijk in huis als ze op tijd buiten gaat maar moet wel veel buitengaan. Ze is gewoon van een werkdag alleen thuis te blijven en dit lukte zeer vlot.

Bollie gaat op zoek naar een gezin waar ze binnen mag leven. Ze kan geplaatst worden bij kinderen. Ze wordt niet geplaatst bij andere dieren. Een goed omheinde tuin zonder ontsnappingsmogelijkheden is een vereiste. Bollie gaat nog heel graag op wandel en zoekt dus nog actieve mensen. Wie kan ons Bollie een warme thuis geven?