Fiona

Fiona

Fiona

Ras Mopshond
Leeftijd 1 jaar 4 maand
Kleur Merle
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Aanvragen voor Fiona kunnen enkel via mail, gelieve geen telefonisch contact op te nemen. Telefonische aanvragen worden niet behandeld.

Fiona is een mopshondje van 1 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan omdat ze constant ontsnapte uit de tuin maar de tuin was dan ook niet omheind. Ze is gewoon van overdag zowel binnen als buiten te leven. ’s Nachts sliep ze vrij binnen. Ze heeft niet samengeleefd met andere honden of dieren. Ze leefde samen met 3 kinderen. Fiona is een zeer lief, speels en sociaal mopsje. Ze is niet wagenziek in de auto maar hijgt wel de hele rit. Ze kon makkelijk een 7-tal uren alleen thuis blijven. Ze is dan ook zindelijk in huis en bijt niets meer stuk buiten haar speelgoed. Fiona kent nog geen commando’s dus hier zal nog aan gewerkt moeten worden.

Fiona onderging bij ons reeds een BOS-operatie. Ze ademt nu veel vlotter.

Fiona gaat nu op zoek naar een nieuwe thuis waar ze wel om haar welzijn geven. Een goed afgesloten tuin is een vereiste. Fiona gaat op zoek naar actieve mensen want ze heeft geen zittend gat. Ze kan getest worden met een eigen hond. Ze kan ook overweg met kinderen. Wie geeft Fiona een goede thuis?