Lady

Lady

Lady

Ras Pinscher
Leeftijd 7 jaar 7 maand
Kleur Black and tan
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Lady is bij ons binnen gebracht omdat haar baasje niet meer voor haar kon zorgen. Lady leefde overdag binnen en buiten, s’nachts sliep ze binnen. Lady was zacht voor haar baasje en zit graag op de schoot. Ze heeft ook nooit alleen moeten zijn, baasjes waren altijd thuis. Lady heeft ook een vreemd kantje waardoor ze al heeft geknoept, gebeten en in mensen hun broek en hielen bijt als ze binnen kwamen. We plaatsen Lady absoluut niet bij kinderen omdat ze durft bijten. We zoeken voor Lady mensen met ERVARING en waar ze niet teveel moet alleen zijn.