Lady

Lady

Lady

Ras Pinscher
Leeftijd 7 jaar 7 maand
Kleur Black and tan
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Lady is een Pinscher teefje van 7 jaar oud. Ze werd vorig jaar reeds bij ons geadopteerd maar werd nu teruggebracht omdat haar baasje niet meer voor haar kon zorgen. Lady leefde overdag vrij binnen en buiten, s’nachts sliep ze binnen. Lady is zacht voor haar baasje en zit graag op de schoot. Ze heeft ook nooit alleen moeten zijn, baasjes waren altijd thuis. Lady heeft ook een vreemd kantje waardoor ze al heeft geknoept en durft bijten uit schrik naar vreemden. Lady is zindelijk in huis en bijt niets meer stuk. Ze probeert niet te ontsnappen uit de tuin mits een goede afsluiting.

We plaatsen Lady absoluut niet bij kinderen omdat ze durft bijten. We zoeken voor Lady mensen met ERVARING en waar ze niet teveel moet alleen zijn. Wie kan Ladytje een goede thuis geven?