Sultan

Sultan

Sultan

Ras Deense Dog
Leeftijd 8 jaar 8 maand
Kleur Harlekijn
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Sultan is een Duitse dog van 8 jaar en 7 maand oud. Hij werd in 2017 reeds bij ons geadopteerd maar kwam nu opnieuw bij ons terecht vanwege ziekte van zijn baasje.┬áSultan is gewoon van overdag zowel buiten als in de veranda te leven. ’s Nachts sliep hij in de veranda. Hij leefde niet samen met andere honden. Hij leefde wel samen met eenden en dit ging goed. Sultan is een lieve en speelse senior beer. In zijn hoofd is hij eigenlijk nog steeds een puppy. Hij kent de commando’s zit, lig en hier maar luistert vooral als hij zelf zin heeft zoals het een echte deense dog betaamt. Hij is niet wagenziek en kan makkelijk een werkdag alleen thuis blijven, hierbij had hij wel toegang tot de tuin. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin en bijt ook niets meer stuk. Kussens durft hij wel kapot krabben. Sultan gaat nog zeer graag wandelen en kan hierbij wel wat aan de lijn trekken.

Sultan springt ook nog heel graag op en kan hierbij wel zeer lomp zijn daarom plaatsen we hem niet bij jonge kinderen. Sultan kan zeker overweg met kinderen vanaf 16 jaar die tegen een stootje kunnen. Sultan kijkt uit naar een gezin waar hij binnen mag leven en toegang heeft tot een grote tuin. Wie kan onze beer een goede thuis geven?