Sam

Sam

Sam

Ras Golden retriever
Leeftijd 3 jaar 8 maand
Kleur Blond
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Sam is een golden retriever reu van 3 jaar en 8 maand oud. Hij werd bij ons binnengebracht omdat het niet meer lukte om voor hem te zorgen. Sam werd afgestaan met een ernstige oorontsteking en huidproblemen en dus veel pijn. Deze zijn nu behandeld en zowel zijn huid als oren zien er veel beter uit. Zijn oren zullen wel goed in het oog gehouden moeten worden vanaf nu.

Sam is gewoon van zowel overdag als ’s nachts binnen te leven met toegang tot de tuin. Sam leefde niet samen met andere honden maar wel met katten en dit ging goed. Sam kent de basiscommando’s zit en poot.┬áSam is niet wagenziek en probeert niet te ontsnappen uit de tuin. Hij is perfect zindelijk en bijt ook niets meer stuk. Sam kon makkelijk een werkdag alleen thuis blijven.

Nu gaan we voor Sam op zoek naar een thuis waar hij wel voldoende beweging krijgt. Hij wordt niet bij jonge kinderen geplaatst. Kinderen vanaf 16 jaar die weten hoe ze correct met een hond moeten omgaan moet lukken. Hij kan getest worden met een andere hond. Sam wordt enkel geplaatst waar hij binnen mag leven maar een goede tuin is een vereiste. Wie kan onze jongen een warme thuis geven?