Beauty

Beauty

Beauty

Ras Pomeriaan
Leeftijd 7 maand
Kleur Beige
Geslacht Reu
Gecastreerd Gebeurt nog bij ons
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden Te testen
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Beauty is een Pomeriaan reutje¬†van 7 maand oud. Hij werd bij ons afgestaan omdat hij niet alleen kon zijn en omdat de zorg voor een hond toch onderschat werd. Bij het alleen zijn blafte en huilde hij. Beauty is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven. Hij leefde niet samen met andere honden of dieren. Hij leefde ook niet samen met kinderen. Beauty was zindelijk in huis maar durfde heel af en toe wel nog is binnen plassen. Ook hier bij ons is hij zo goed als zindelijk als we hem op tijd buiten laten. Hij is niet wagenziek. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin mits dat deze zeer goed afgesloten is. Matten durfde hij in zijn vorige thuis wel eens stuk bijten. Beauty is een heel sociaal hondje die geniet van zijn dagelijkse wandelingen. Als hij zijn zin niet kreeg durft hij wel te knoepen.

We gaan dus op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met hondjes en die Beauty niet in huis pakken omdat ze op zoek zijn naar een schoothondje want dit is hij zeker niet. Beauty is een heel actief hondje die consequente baasjes nodig heeft die ook duidelijke grenzen stellen en hem de opvoeding kunnen bieden die hij nodig heeft. Aan het alleen thuis blijven zal dus ook nog gewerkt moeten worden. Beauty wordt niet geplaatst op een appartement. Een tuin is zeker een vereiste.

Beauty kan getest worden met een stabiele andere hond. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar omdat hij toch af en toe eens zou durven knoepen. Wie kan onze knappe man een goede thuis geven?