Sheeva

Sheeva

Sheeva

Ras Labrador
Leeftijd 5 maand
Kleur Zwart
Geslacht Teef
Gesteriliseerd VERPLICHT
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Sheeva is een labrador pup van 5 maand oud. Ze werd bij ons afgestaan omdat ze zou bijten naar het kindje.

Sheeva is gewoon van overdag buiten te leven met toegang tot de veranda. ’s Nachts sliep ze in de veranda. Ze leefde niet samen met andere honden. Ze leefde wel samen met een kat maar hier zat ze achter. Sheeva is een heel lieve en speelse puppy die momenteel de wereld verkent met haar tandjes. Ze kent reeds de commando’s zit, poot en lig. Ze kan aan de lijn wandelen maar ze trekt wel stevig, hier zal dus nog aan gewerkt moeten worden.

Ze is niet wagenziek en makkelijk een werkdag alleen thuis blijven. Hierbij had ze wel altijd toegang tot de tuin. Ze is zindelijk in huis mits dat ze op tijd buiten gelaten werd. Anders durfde ze nog een ongelukje te hebben. Ze probeert niet te ontsnappen uit de tuin en bijt ook niets meer stuk. Ze durft wel putten graven.

Sheeva kan getest worden met een andere hond. Reuen dienen reeds gecastreerd te zijn. Ze kan geplaatst worden bij kindjes vanaf 12 jaar. Sheeva wordt enkel nog geplaatst bij mensen waar ze binnen mag leven. Een tuin is een vereiste, ze wordt niet op een appartement geplaatst. Sheeva had nu reeds wat overgewicht dus hier zal erg op gelet moeten worden!!

Sheeva moet VERPLICHT GESTERILISEERD worden eens ze hier oud genoeg voor is.