Jerry – GENOEG KANDIDATEN

Jerry – GENOEG KANDIDATEN

Jerry

Ras Border collie
Leeftijd 1 jaar 7 maand
Kleur Zwart-wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Jerry is een border collie reu van 1 jaar en 7 maand oud. Hij werd bij ons afgestaan na overlijden van zijn baasje. Jerry is gewoon van overdag vrij buiten en in de veranda te leven. ’s Nachts sliep hij in de veranda. Hij leefde samen met zijn zus maar ze jutten elkaar zo op dat Jerry geen rust kon vinden. Hij is ook gewoon van samen te leven met 4 katten en dit ging goed. Hij is gewoon van met kinderen samen te leven tussen de 13 en 18 jaar oud. Jerry is een hele lieve en sociale border collie. Hij kent reeds de commando’s zit, pootje en high five. Jerry is heel erg leergierig en kan dus nog veel bijleren.

Hij is niet wagenziek. Hij kan makkelijk een werkdag alleen thuis blijven. Hij is zindelijk in huis en probeert ook niet te ontsnappen uit de tuin. Hij durft wel schoenen kapot bijten.

Jerry gaat op zoek naar heel actieve baasjes. Border collies hebben niet genoeg aan eens in de tuin lopen en hebben echt nood aan voldoende dagelijkse beweging. Jerry kan geplaatst worden bij kinderen vanaf ongeveer 12 jaar. Hij kan getest worden met andere, rustige honden. Hij is geen fan van overenthousiaste honden. Een tuin is een vereiste voor Jerry. Hij wordt enkel geplaatst bij een gezin waar hij binnen mag leven. Wie kan Jerry een goede thuis geven?