Rougeke

Rougeke

Rougeke

Ras Stafford x husky
Leeftijd 28.05.2023
Kleur Zwart-wit
Geslacht Teef
Gesteriliseerd VERPLICHT
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Aanvragen uitsluitend via mail! Telefonische aanvragen zullen niet beantwoord worden, spontaan langskomen is niet mogelijk. We verwachten veel aanvragen dus wij vragen geduld, wij beantwoorden iedereen. 

Rougeke is een kruising husky x stafford van 7 weken oud geboren op 28 mei 2023. Mama Trixie kwam bij ons terecht via een inbeslagname en beviel hier in het asiel van 6 pups. De pups mogen hun nestje bijna verlaten en gaan dus op zoek naar hun toekomstige baasjes. Deze bengeltjes moeten nog ALLES leren zoals zindelijkheid, niets kapot bijten, alleen thuis blijven, basisbevelen en dergelijke. Hier kruipt veel tijd in en we vragen dan ook om hier eerst goed over na te denken en te overwegen of u dit ziet zitten alvorens zich kandidaat te stellen.

Onze pups zijn een pittige kruising en zullen opgroeien tot fantastische honden mits de correcte opvoeding. Wij vragen dan ook aan de toekomstige adoptanten om zich eerst in te lezen in beide rassen alvorens zich kandidaat te stellen. Gelieve in uw mail ook al te vermelden of u reeds ervaring hebt met staffords of husky’s.

Ze worden niet geplaatst bij andere honden. Ze kunnen geplaatst worden bij kinderen vanaf ongeveer 12 jaar.

Ze worden ook enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel mogen uitmaken van het gezin en waar ze binnen mogen leven. Ze worden niet geplaatst om buiten te leven. Elke pup moet ook VERPLICHT GESTERILISEERD worden eens hij hier oud genoeg voor is.