Hugo

Hugo

Hugo

Ras Mechelse herder x stafford
Leeftijd 5 maand
Kleur Vaalros
Geslacht Reu
Gecastreerd VERPLICHT EENS OUD GENOEG
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja maar wordt alleen geplaatst
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Hugo is een kruising mechelaar x stafford van 5 maand oud. Hugo is een vrolijke, lieve puppy die nog veel moet leren. Hij werd bij ons afgestaan nadat hij werd doorgegeven en doorgegeven maar ook in zijn laatste ’thuis’ niet mocht blijven. Hugo was slechts 3 dagen bij zijn laatste baasje en moest daar buiten leven en slapen. Hij leefde niet samen met andere honden of dieren. Hugo is een heel speelse puppy die snel leert. Hij kent reeds een aantal basiscommando’s en is zeer leergierig. Hij is nog niet zindelijk in huis en durft nog dingen stukbijten. Bij de laatste baasjes was de omheining 1m20 hoog en daarbij probeerde hij wel te ontsnappen, een hoge omheining is dus een vereiste.
Hij heeft nog niet veel van de wereld gezien en is soms wel wat bang van vreemde dingen en personen.

Hugo is een kruising van twee zeer pittige rassen. We zoeken een adoptant die kennis heeft van het ras/rassen, deze hond een consequente opvoeding kan geven, om kan met haar puberstreken en weet wat hij/zij in huis haalt. Kenners van het ras weten dat hij veel beweging nodig zal hebben en niet genoeg heeft aan eens in de tuin lopen. Mensen die hem niet de nodige beweging en uitdaging kunnen bieden, kunnen zich geen kandidaat stellen.

Hugo wordt niet bij andere honden geplaatst. Kinderen vanaf ongeveer 14 jaar kunnen zeker.

Een grote tuin met goede, hoge omheining is een vereiste. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze binnen bij zijn gezin mag leven. Hij wordt niet geplaatst om buiten te leven als waakhond.

Hugo moet VERPLICHT GECASTREERD worden eens hij hier oud genoeg voor is.