James

James

James

Ras Canis Vulgaris
Leeftijd 2 jaar
Kleur Black and tan
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Zwerfdier
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

James kwam bij ons terecht als zwerfdier. Er werd een baasje gevonden maar deze had hem doorgegeven en wist niet meer aan wie. Nu is James vrij voor adoptie. James is een heel leuke kruising chihuahua van 2 jaar en half oud. Veel achtergrondinformatie hebben we dus niet. James is onlangs even op adoptie geweest en hierdoor hebben we wel wat meer info over deze jongen. Hij kan overweg met andere honden maar is dan zeer obsessief naar deze honden toe en laat ze nooit gerust. Bij correcties haalt hij dan uit en bijt hij. James was waarschijnlijk een hondje die nooit grenzen geleerd. Daarom wordt hij niet meer bij andere honden of kinderen geplaatst en gaan we op zoek naar mensen met voldoende ervaring die deze hond kunnen heropvoeden. Op de momenten waar het wel goed ging was James wel een heel lief hondje dat graag kusjes kwam geven en knuffels kwam vragen. Hij durft ook nog binnen plassen.

Hij verlangt naar een tuin met goede omheining en liefst ook mensen die graag met hem gaan wandelen. Wie kan onze jongen een goede thuis geven?