Roosje

Roosje

Roosje

Ras Chihuahua
Leeftijd 5 jaar 10 maand
Kleur Wit-beige
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Contact opnemen voor Roosje kan via MAIL. We verwachten veel aanvragen dus het beantwoorden van de mails kan wat trager gaan, gelieve geduld te hebben. Gelieve ons niet telefonisch te contacteren.

Roosje is een lief chihuahuatje van bijna 6 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan omdat ze niet meer overeen kwam met de andere chihuahua. Roosje is heel lief maar heeft wel wat tijd nodig om je te leren kennen. In het begin is ze wat terughoudender en heeft ze wat schrik, daarna komt ze aandacht vragen en zit ze heel erg graag op de schoot. Ze is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven. Roosje is wagenziek. Ze is zindelijk in huis en kan zeer makkelijk een volledige werkdag alleen thuis blijven. Ze bijt hierbij niets meer stuk en ze probeert niet te ontsnappen uit de tuin mits deze goed afgesloten is.

Roosje gaat nu op zoek naar een nieuw gezin. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar die haar grenzen respecteren en die haar zelf de tijd geven om hun rustig te leren kennen. Ze wordt niet op een appartement geplaatst, een goed afgesloten tuin is een vereiste. Roosje wordt niet meer bij andere honden geplaatst. Wie kan ons Roosje een goede thuis geven?