Thor

Thor

Thor

Ras Cv australische herder - akita
Leeftijd 1 jaar 3 maand
Kleur Wit-bruin
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Thor is een prachtige kruising australische herder – akita van 1 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan omdat het niet meer goed ging met de andere hond in huis. Thor is gewoon van overdag zowel binnen als buiten te kunnen. ’s Nachts sliep hij binnen. Hij leefde dus samen met een kleinere hond maar hier begon hij naar te bijten, hij deelt dus niet graag zijn aandacht in huis. Hij wordt daarom zeker niet meer bij andere honden geplaatst. Andere huisdieren kent hij niet maar katten zullen volgens ons ook niet goed gaan. Hij leefde niet samen met kinderen maar vanwege zijn zachtaardige karakter denken we dat kinderen vanaf 14 jaar zeker geen probleem zullen zijn.

Thor is niet wagenziek. Hij is zindelijk in huis en is dit ook hier bij ons. Aan het alleen thuis blijven moet nog gewerkt worden. Thor is een ontsnapper en heeft dit ook hier bij ons al bewezen. Hij kan dus zeker en vast nooit alleen gelaten worden in de tuin.

Thor gaat dus op zoek naar een gezin zonder andere dieren. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar. Een tuin met hoge (min. 2m) omheining is een vereiste. Thor heeft veel beweging nodig een gaat dus ook liefst op zoek naar actieve mensen. Als je hem zijn beweging niet kan bieden kom je niet in aanmerking om te adopteren. Thor wordt ook enkel geplaatst bij een gezin waar hij altijd binnen mag leven en slapen.