Daycko

Daycko

Daycko

Ras Shiba Inu
Leeftijd 7 jaar 7 maand
Kleur Vos
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
INFO

Daycko is een shiba inu reu van 7 jaar oud. Hij is gewoon van overdag zowel binnen als buiten te kunnen. ’s Nachts was hij gewoon van binnen te slapen. Hij kent de bench. Hij is niet gewoon van met honden of andere dieren samen te leven. Hij werd afgestaan omdat hij jaloers was op het kindje. Hierbij durfde hij grommen en happen. Sinds de komst van het kindje 2 jaar geleden┬ástaken ze hem wel in de bench als het kindje rondliep of kroop. Voor de komst van het kindje had hij nog geen agressief gedrag vertoond.

Daycko is een zeer speelse Shiba, hij speelt graag met balletjes en we merken hier dat touwen hem ook kunnen bekoren. Hij is wel wat afwachtend naar vreemde mensen toe maar bij ons was hij vanaf dag 2 reeds ontdooid. Daycko is niet wagenziek. Hij kan makkelijk een 6 tot 7-tal uur alleen thuisblijven. Hierbij bijt hij niets meer stuk buiten zijn eigen speelgoed. Hij is ook zindeljik in huis. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin maar als de voordeur openstaat ziet hij wel zijn kans.

Daycko wordt dus uiteraard niet meer bij kinderen geplaatst. Daycko wordt alleen geplaatst zonder andere honden. Nog een belangrijk werkpuntje bij Daycko is dat hij baknijd heeft. Enkel de man kon zijn eetkom afpakken. We zoeken dan ook een baasje die hier reeds ervaring mee heeft of mensen die het niet erg vinden om hierover bij te leren. Naast zijn jaloezie naar kindjes toe en zijn baknijd is Daycko een fantastische speelvogel die op zoek is naar zijn gouden mandje.