Cinta

Cinta

Cinta

Ras Stafford-mechelaar
Leeftijd 10 maand
Kleur Bruin
Geslacht Teef
Gesteriliseerd dient verplicht te gebeuren eens ze oud genoeg is.
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden te testen
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Cinta is een lieve pup van 10 maand oud. Ze is een kruising stafford – mechelaar. Ze kwam bij ons terecht via de politie na een jammer voorval van de eigenaar. We hebben geen achtergrondinformatie over haar maar Cinta is nog heel erg jong en moet dus nog ALLES leren. Ze kent voorlopig enkel het basiscommando zit maar ze is heel slim en leergierig. Ze is sociaal naar iedereen die ze tegenkomt en kan genieten van veel aandacht.

Cinta is een kruising van twee zeer pittige rassen. We zoeken een adoptant die kennis heeft van het ras/rassen, deze hond een consequente opvoeding kan geven, om kan met haar puberstreken en weet wat hij/zij in huis haalt. Kenners van het ras weten dat zij veel beweging nodig zal hebben en niet genoeg heeft aan eens in de tuin lopen. Mensen die haar niet de nodige beweging en uitdaging kunnen bieden, kunnen zich geen kandidaat stellen.

Cinta kan overweg met andere honden. Kinderen vanaf ongeveer 14 jaar zijn oke.

Een grote tuin met goede omheining is een vereiste. Ze wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze binnen bij haar gezin mag leven. Ze wordt niet geplaatst om buiten te leven als waakhond.

Cinta moet VERPLICHT GESTERILISEERD worden eens ze hier oud genoeg voor is.