Ranger

Ranger

Ranger

Ras Europese korthaar
Leeftijd 1 jaar 6 maand
Kleur Zilver-grijs getijgerd
Geslacht Kater
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Ranger is een super lieve aanhankelijke kat. Hij moet wel een tijdje wennen aan een nieuwe omgeving, dus hij zal niet van in het begin komen flossen. Toen Ranger juist bij ons was heeft onze dierenarts opgemerkt dat hij zeer vuile oren had. Wij hebben hem hiervoor behandeld, al een lange periode maar we merkten dat zijn oorsmeer steeds opnieuw terug kwam. Nu is het redelijk goed onder controle maar zijn oren zijn wel een aandachtspunt dat zijn hele leven in de gaten moet gehouden worden. Meer info over de oortjes gebeurd in het asiel. Wij hebben ook een stukje van zijn staart moeten amputeren, hierdoor heeft hij nog maar een half lange staart. Ranger ondervindt hier geen hinder van. Hij kan met kinderen alsook met andere katten. Wie kan hem een goede thuis geven?