Cosmo

Cosmo

Cosmo

Ras Canis vulgaris
Leeftijd 10 maand
Kleur Beige
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden Enkel teven
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Cosmo is een jonge reu, een kruising van net 10 maand oud. Hij werd bij ons afgestaan omdat er vooral te veel honden in huis waren en het niet meer goed ging met de andere reu (vader). Hij is gewoon van zowel overdag als ’s nachts binnen te leven in de veranda. Hij leefde hier samen met 5 andere honden. Hij kent geen andere huisdieren. Cosmo kon alleen thuisblijven maar blaft wel als hij iets hoort. Hij probeerde niet te ontsnappen uit de tuin maar de omheining was wel 2,2m hoog. Een hoge omheining zal dus een must zijn. Uit verveling durfde hij wel te knabbelen aan houten meubels. Cosmo is zindelijk in huis maar hij moest wel op tijd buiten kunnen. Hij kent enkel het basiscommando zit en moet dus nog veel leren.

Cosmo is een onzekere schrikkepuit die wel wat tijd nodig heeft om vertrouwen te krijgen. Cosmo wordt niet meer bij een andere reu geplaatst, een stabiele teef is een optie. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar die weten hoe ze rustig moeten omgaan met een hond. Wie kan Cosmo een gouden mandje geven?

Cosmo dient verplicht gecastreerd te worden eens hij oud genoeg is.