Ursula

Ursula

Ursula

Ras Zwitserse herder
Leeftijd 1 jaar
Kleur Wit
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Ursula is een zwitsere herder teefje van bijna 1,5 jaar oud. Zij werd samen met haar mama Sarabi afgestaan vanwege een verhuis naar een appartement. Ze waren beiden zeer mager toen ze werden afgestaan maar ondertussen zijn ze al wat kunnen aansterken. Ze is gewoon van overdag voornamelijk buiten te leven met toegang tot een veranda. ’s Nachts sliep zij ook in die veranda. Ze is het niet gewoon van met andere dieren samen te leven. Ursula is niet wagenziek. Ze kan goed een werkdag alleen thuisblijven maar was hierbij wel altijd samen met Sarabi.Aan het helemaal alleen thuisblijven is dus mogelijks nog wat werk. Ze is zindelijk in huis en bijt ook niets meer stuk. Ze probeert niet te ontsnappen uit de tuin maar een degelijke en hoge afsluiting is een must. Als Sarabi begint te reageren/uitvallen naar andere honden of mensen doet Ursula mee. Ze worden dan ook NIET meer samen geplaatst. Ursula wordt bij voorkeur niet meer bij andere honden geplaatst maar we bekijken elke aanvraag. Ursula was heel wat sneller om ons te vertrouwen dan Sarabi. Ze is dus wel wat makkelijker in de omgang naar vreemde mensen toe als ze apart zijn. Ursula gaat op zoek naar actieve mensen die haar heel wat beweging kunnen geven. Ze wordt niet bij jonge kinderen geplaatst, kinderen vanaf 14 jaar zijn oke. Een tuin is een vereiste zodat Ursula daar haar energie in kwijt kan tussen haar wandelingen door. Ze wordt nu enkel geplaatst bij mensen waar ze binnen mag leven bij haar gezin. Wie kan Sarabi dat gouden mandje geven?

Ursula wordt nog gesteriliseerd voor vertrek.